Doe mee en Verover de Virtuele Voetbalwereld bij TEKPOINT Schagen!

FC24 toernooi

maak kans op een PS5

Doe mee en verover de virtuele voetbalwereld bij TEKPOINT Schagen!

Ben je klaar om je PlayStation-skills te laten zien en kans te maken op geweldige prijzen? De herfstvakantie wordt dit jaar bij TEKPOINT Schagen nog specialer, want we organiseren een episch FC24-toernooi om de gloednieuwe PlayStation 5 te verzilveren!

Van 20 t/m 27 oktober! Ben jij erbij?

Wat staat je te wachten?

  • drie Spannende Voorrondes: Tijdens de herfstvakantie, van 21 oktober tot 23 oktober, vinden er dagelijks voorrondes plaats tussen 19:00 en 23:00 uur. Dit is jouw kans om je te bewijzen en je plek te verdienen in de poule-indeling!

  • Poulefase en Playoffs: De beste gamers zullen worden verdeeld in poules voor nog intensere competitie. Op 24 en 25 oktober tussen 1900 en 2300 uur, Slechts de top twee van elke poule zal doorgaan naar de allesbeslissende playoffs op 26 & 27 oktober (tussen 1900 en 2200 uur)!

  • 1v1 en 2v2 Toernooien: Of je nu liever solo speelt of met een vriend, we hebben zowel een 1 tegen 1 als een 2 tegen 2 toernooi om aan je voorkeuren te voldoen.

  • Geweldige Prijzen: We belonen de allerbeste gamers met fantastische prijzen! De ultieme overwinnaar van zowel de 1v1 als de 2v2 competitie zal naar huis gaan met een gloednieuwe PlayStation 5. Daarnaast hebben we voor de tweede plaats een FC24 Game naar keuze klaarliggen!

Waar te vinden?

Onze gamingarena bevindt zich bij Tekpoint Schagen, Bij The Rangers in Schagen. Hier zullen de wedstrijden plaatsvinden, met de nieuwste technologieën en een geweldige sfeer die je gaming-ervaring naar een hoger niveau tilt.

Leeftijden
Je kunt deelnemen aan het FC24 toernooi als jij tussen de 8 en 21 jaar bent.

Minimaal 40 Deelnemers: Om het toernooi een knallend succes te maken, hebben we minimaal 40 deelnemers nodig voor zowel het 1v1 als het 2v2 toernooi. Dus trommel je vrienden op en schrijf je samen in voor een onvergetelijke ervaring!

Meld je NU aan!

De herfstvakantie wordt dit jaar onvergetelijk bij Tekpoint Schagen. Meld je vandaag nog aan voor het FC24-toernooi en laat zien dat jij de koning van het virtuele voetbalveld bent! Klik hier om je aan te melden en je plek te verzekeren in de strijd om de prijzen.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan het spannendste game-evenement van het jaar. Schrijf je in en zorg dat je erbij bent op 20 oktober voor de allereerste voorronde. We zien je daar!

TEKPOINT SCHAGEN Dag & Avondprogramma

Het FC24 toernooi staat los van het Dag & Avondprogramma. Wil je deelnemen aan het Dag en of avondprogramma. Meld je daar dan apart voor aan.

Heb je vragen? neem dan contact met ons op!