TEKPOINT SCHAGEN

Herfstvakantie 2023

Techniek, gamen & Sport

Ontdek de Ultieme Herfstvakantie bij Tekpoint Schagen!

Ben je op zoek naar een herfstvakantie vol actie en avontuur? Zoek niet verder! Tekpoint Schagen biedt kinderen en jongeren tot 21 jaar de kans om een onvergetelijke tijd te beleven tijdens de herfstvakantie.

Wat kun je verwachten?

Bij Tekpoint Schagen draait alles om plezier en spannende activiteiten. Hier is een voorproefje van wat je te wachten staat:

Lasergamen met obstakels en hindernissen: Betreed een wereld van strategie en adrenaline terwijl je je vrienden uitdaagt voor een episch lasergame-avontuur.

FC24 (Fifa24): Laat je voetbalvaardigheden zien en stap in de virtuele voetbalwereld van FIFA 24. Word de ultieme digitale voetballegende!

F1 Simulatie: Kruip achter het stuur van een Formule 1-racewagen en voel de snelheid en sensatie van een echte coureur.

Straatvoetbal: Verbeter je voetbalskills in een informele en competitieve omgeving. Daag je vrienden uit voor een potje straatvoetbal en laat je techniek zien.

Honkbal: Sla homeruns en word de held van het honkbalveld. Leer de geheimen van dit fascinerende spel en speel met passie.

Twee programma’s om uit te kiezen:

  1. Dagprogramma (0900 – 1700 uur): Speciaal ontworpen voor kinderen van 8 tot 15 jaar. Een dag vol avontuur en plezier, waarbij ze nieuwe vrienden kunnen maken en hun vaardigheden kunnen verbeteren.

  2. Avondprogramma (1800 – 2200 uur): Voor jongeren van 11 tot 21 jaar die ‘s avonds tot leven komen. Hier kunnen ze genieten van spannende activiteiten en een geweldige tijd hebben met leeftijdsgenoten.

Wacht niet langer en maak de herfstvakantie van 2023 onvergetelijk! Meld je nu aan bij Tekpoint Schagen en laat je meevoeren in een wereld vol plezier en avontuur. Schrijf je vandaag nog in en beleef de vakantie van je leven!

Klaar om mee te doen? Klik hier om je aan te melden en reserveer jouw plek voor Tekpoint Schagen!